Επιστροφή

15/11/2013, 08:30, ΔΤ 2903, Πυρκαγιά σε κέντρο διασκέδασης στην Πάρο, πυρκαγιά σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και παροχές βοηθείας στο Κρανίδι και στις Σπέτσες

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε παραλιακό κέντρο διασκέδασης, στην περιοχή Πούντα, στο Δήμο Πάρου, στο Νομό Κυκλάδων. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 19:37 χθες και επιχείρησαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο κέντρο διασκέδασης.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 23:03 χθες, στην περιοχή " Όπισθεν Διαβαλκανικού", στο Δήμο Θέρμης, του Νομού Θεσσαλονίκης. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό της επιχείρησης.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν, η υπηρεσία μας δέχτηκε 15 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, στις περιοχές Κρανίδι και Πόρτο Χέλι του Νομού Αργολίδας. Επίσης έλαβε 27 κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια, κυρίως κατοικιών και επιχειρήσεων στη Νήσο Σπέτσες.