Επιστροφή

19/02/2013, 13:00, ΔΤ 2768, Πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο γραφείων, στην Αττική, πυρκαγιά σε βιοτεχνία επίπλων, στο Νομό Τρικάλων, πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένη βιοτεχνία, στην Αττική και νεκρή απο πυρκαγιά στην περιοχή Σπάρτο Αμφιλοχίας.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε υπόγειο χώρο κτιρίου γραφείων, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας, στις 12:33 χθες, στην οδό Αιόλου 19Α, στο Δήμο Αθηναίων, στο Νομό Αττικής. Στο συμβάν επενέβησαν άμεσα, 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οκτώ οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν εννέα άτομα σώα, από υπερκείμενους ορόφους μέσω του κλιμακοστασίου του κτιρίου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στον υπόγειο χώρο.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε βιοτεχνία επίπλων, στο Δ.Δ. Καστανιάς, στο Δήμο Καλαμπάκας, στο Νομό Τρικάλων. Η Υπηρεσία μας κλήθηκε για το συμβάν στις 21:15 χθες και επιχείρησαν 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οκτώ οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό της επιχείρησης.

 

Στις 01:03 σήμερα, κλήθηκε η Υπηρεσία μας, για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στον 2ο και στον 3ο όροφο εγκαταλελειμμένης βιοτεχνίας, στη συμβολή των οδών Κύμης και Τατοΐου 400, στο Δήμο Αχαρνών, Αττικής. Στο συμβάν επενέβησαν 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα ενώ προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις.

 

Νεκρή εντοπίστηκε η Φ.Σ., 15 ετών, από υπαλλήλους της Υπηρεσίας μας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε, σε μονοκατοικία, στην περιοχή Σπάρτο, Αιτωλοακαρνανίας. Στο συμβάν επενέβησαν, 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα, μετά από κλήση που έλαβαν στις 05:00 σήμερα το πρωί. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στη μονοκατοικία.

 

 

 

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.

 

 

Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726
http://www.fireservice.gr