Επιστροφή

19/03/2013, 09:00, Δ.Τ. 2781, Νεκρός σε μονοκατοικία στην Κορινθία, Πυρκαγιά σε αποθήκη παντοπωλείου στην Τήνο, Πυρκαγιά σε μονοκατοία στο Μουζάκι Καρδίτσας, Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στην Αίγινα...

 

Νεκρός εντοπίστηκε ο Φ.Ι., 75 ετών, από υπαλλήλους της Υπηρεσίας μας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στην T.K. Πάσιου, του Δήμου Συκιώνιων, στο Νομό Κορινθίας. Στο συμβάν επενέβησαν, πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, μετά από κλήση που έλαβαν στις 09:35 χθες. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στη μονοκατοικία.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθήκη παντοπωλείου, με την επωνυμία "ΒΙΔΑΛΗΣ", επί της οδού Μυρτιδιωτίσσης, στην Τήνο. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 21:00 χθες και επιχείρησαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της επιχείρησης.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε οικία, στο Δ.Δ. Ελληνοπύργου, του Δήμου Μουζακίου, στο Νομό Καρδίτσας. Η Υπηρεσία μας κλήθηκε για το συμβάν στις 02:00 σήμερα και επιχείρησαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στη μονοκατοικία.

Στις 03:45 σήμερα, κλήθηκε η Υπηρεσία μας, για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε υπαίθριο περιφραγμένο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, στην περιοχή Συνεταιρισμός, της νήσου Αίγινας. Στο συμβάν επενέβησαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, ενώ προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην επιχείρηση και σε οκτώ Ι.Χ.Ε. και σε δύο μοτοσυκλέτες.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.

Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726
http://www.fireservice.gr