Επιστροφή

19/12/2013, 10:00, ΔΤ 2924, Νεκρό άτομο εντοπίστηκε στο Νέο κόσμο Αττικής, Πυρκαγιές σε εργοστάσιο στην Θήβα Βοιωτίας, σε κηροπωλείο στην Τρίπολη Αρκαδίας, σε μονοκατοικία στην Τριφυλία Μεσσηνίας.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες στις 07:35, σε εργοστάσιο εμφιάλωσης υγραερίου, στην Τ.Κ. Άρματος, του Δήμου Θηβαίων, στο Νομό Βοιωτίας. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στο εργοστάσιο.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε κηροπωλείο, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 00:33 σήμερα, στην οδό Γεωργίου Α’, του Δήμου Τριπόλεως Αρκαδίας. Στο συμβάν επενέβησαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο κηροπωλείο.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 01:03 χθες, στην περιοχή Ρίκια, του Δήμου Τριφυλίας, στο Νομό Μεσσηνίας. Στο συμβάν επενέβησαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία.

Νεκρό εντοπίστηκε άτομο αγνώστων στοιχείων, από υπαλλήλους της Υπηρεσίας μας, ύστερα από κατάσβεση πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε οικία στην συμβολή των οδών Μπακνανά και Ντοντουέλ 8, του Δήμου Αθηναίων Αττικής. Στο συμβάν επενέβησαν 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, έπειτα από κλήση που έλαβαν στις 01:23 σήμερα.

 

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.

 

 

 

Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726
http://www.fireservice.gr