Επιστροφή

21/04/2014, 08:15, ΔΤ 2968, Πυρκαγιές: σε διπλοκατοικία στο Νομό Λέσβου, σε μονοκατοικία στο Νομό Ηλείας, σε διώροφη οικία στο Νομό Ιωαννίνων, σε εστιατόριο στο Νομό Αττικής και σε καφετέρια στο Νομό Ηρακλείου.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:00 χθες, σε διπλοκατοικία, στην περιοχή Συκαμινέα του Δήμου Λέσβου, στο Νομό Λέσβου. Στο συμβάν επενέβησαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 15:55 χθες, στην περιοχή της Κυλλήνης, του Δήμου Ανδραβίδας, στο Νομό Ηλείας. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διώροφη οικία, στην Τ.Κ. Κεφαλοβρύσου του Δήμου Πωγωνίου, στο Νομό Ιωαννίνων. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 17:40 χθες και στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην οικία.

Στις 21:45 χθες, κλήθηκε η Υπηρεσία μας, για κατάσβεση πυρκαγιάς σε εστιατόριο, στη Λεωφόρο Κηφισίας 300, στο Δήμο Χαλανδρίου, του Νομού Αττικής. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε καφετέρια στην οδό Λευτέρη Σκεπετζή 14, στο Ηράκλειο της Κρήτης, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 02:50 σήμερα. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

 

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.

 

 

 

Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726
http://www.fireservice.gr