Επιστροφή

23/07/2016, 10:00, ΔΤ 3340, Πυρκαγιά στον Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου στην Αργολίδα, Πυρκαγιά σε κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στον Πειραιά, Πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία στο Πήλιο

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αυγού, στο Δήμο Ερμιονίδος, του Νομού Αργολίδος. Στην κατάσβεσή της, για την οποία ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 21:05 χθες, έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τέσσερα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο Ναό.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, επί της οδού Κρεβατά, του Δήμου Πειραιώς. Στην κατάσβεσή της, για την οποία ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στη 01:41 σήμερα, έλαβαν μέρος 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία, στα Κουκουλέικα, του Δήμου Νοτίου Πηλίου, του Νομού Μαγνησίας, μετά από έκρηξη, οπότε και σημειώθηκαν υλικές ζημιές τόσο στη διώροφη όσο και σε παρακείμενες οικίες. Στην κατάσβεσή της, για την οποία ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 04:00 σήμερα, έλαβαν μέρος έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην κατοικία, καθώς και σε παρακείμενες οικίες.

 

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.

 

 

Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726
http://www.fireservice.gr