Επιστροφή

26/12/2015, 11:30, ΔΤ 3236, Νεκρό βρέφος από πυρκαγιά στο Φάρσαλα του Νομού Λάρισας, πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο Δεσποτικό Πρέβεζας, πυρκαγιά σε ισόγειο χώρο στο Χαϊδάρι Αττικής.

 

Νεκρό εντοπίστηκε βρέφος τεσσάρων μηνών γένους θηλυκού, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε λυόμενο οίκημα, στις 12:45 χθες, στη Ν.Π.Ο. Φαρσάλων, στο Δήμο Φαρσάλων, του Νομού Λάρισας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία, ενώ υπέστη εγκαύματα ο Σ.Χ. 40 ετών. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας, στις 15:30 χθες, στο Δεσποτικό, του Δήμου Πάργας, στο Νομό Πρέβεζας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε ισόγειο νεοαναγειρόμενης οικοδομής, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας, στις 22:35 χθες, στη συμβολή των οδών Φαβιέρου και Αγίας Γρηγορούσης, στο Δήμο Χαϊδαρίου Αττικής. Η Υπηρεσία μας κινητοποιήθηκε άμεσα με επτά οχήματα και 20 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον ισόγειο χώρο.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.

 

 

Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726
http://www.fireservice.gr