Επιστροφή

28/11/2014, 08:15, ΔΤ 3056, Πυρκαγιά σε μονοκατοικία στην Κέρκυρα, πυρκαγιά σε διπλοκατοικία στο Δραγώγιο Ηλείας, πυρκαγιά σε φανοποιείο στο Αγρίνιο, πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Κατερίνη.

 

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 12:00 χθες, στην περιοχή Αλεπού, του Δήμου Κέρκυρας, στο Νομό Κέρκυρας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στη μονοκατοικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διπλοκατοικία, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 13:42 χθες, στην Τ.Κ. Δραγωγίου (Μπόικα), του Δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, στο Νομό Ηλείας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε φανοποιείο, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 14:10 χθες, στο 2ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου - Πατρών, στο Δήμο Αγρινίου, του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην επιχείρηση, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22:04 χθες, σε ξενοδοχείο στην Πλατεία Ελευθερίας, του Δήμου Κατερίνης, στο Νομό Πιερίας. Η Υπηρεσία μας κινητοποιήθηκε άμεσα με 12 πυροσβεστικούς υπαλλήλους και τέσσερα οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου.

 

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.

 

 

Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726
http://www.fireservice.gr