Επιστροφή

Δ.Τ. 2282 23/08/2010, 09:00 Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 02:35 χθες, σε βιοτεχνία ενδυμάτων, στην οδό Θερμαϊκού 16, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στις κτιριακές εγκαταστάσεις, στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και στα εμπορεύματα της επιχείρησης. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 25 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 12 οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 05:45 χθες, σε εγκαταστάσεις ναυπηγείων, στην περιοχή Κοντάρι στη Λευκωνιά Χίου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε βάρκες και ακατέργαστη ξυλεία εντός των εγκαταστάσεων του ναυπηγείου. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 19 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με εννέα οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 10:33 χθες, σε ψητοπωλείο στην οδό Δημάρχου Μεταξά 3, στη Γλυφάδα Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της επιχείρησης, ενώ ζημιές υπέστησαν και οι κτιριακές εγκαταστάσεις. Στο συμβάν συμμετείχαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 05:30 σήμερα, σε ψητοπωλείο στην οδό Σοφίας Βέμπο 22, στη Γλυφάδα Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης. Στο συμβάν συμμετείχαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.