Επιστροφή

ΔΤ 1006, 16/07/2004, 13:00, Συμβάντα

Σε εμπρησμό οφείλεται , σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις (εύφλεκτο υγρό), η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 02:10΄ σήμερα, στο υπ΄ αριθμ ΝΖΒ-1130 Ι.Χ.Ε. αυτ/το, μάρκας AUDI , στην οδό Κυζίκου 16 στην Καλαμαριά.. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ στο τόπο του συμβάντος μετέβησαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Θεσσαλονίκης.

Σε εμπρησμό από πρόθεση (γκαζάκια), οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 04:10΄ σήμερα , σε ημιυπόγεια κατοικία, επί της οδού Δοϊράνης και Μενελάου στην Καλλιθέα.. Στο συμβάν έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με δύο οχήματα και έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο την πυρκαγιά, χωρίς να κινδυνεύσουν άμεσα τα παρακείμενα διαμερίσματα. Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, κυρίως στη θωρακισμένη πόρτα του διαμερίσματος. Για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς, διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό Τμήμα της Δ/σης Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 06:50΄ σήμερα, στην επαρχιακή οδό Επιδαύρου-Κολιακίου στον Νομό Αργολίδος, όταν αναφλέγει η μηχανή του υπ' αριθμ 496-930 Β-16 τουριστικού λεωφορείου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Οι επιβάτες του, μικρά παιδιά από την Ουκρανία, φιλοξενούμενοι του Δήμου Ερμιόνης, αποβιβάστηκαν εγκαίρως από το όχημα. Στο συμβάν μετέβησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Το ύψος των ζημιών, ανέρχεται στις 30.000 Ευρώ περίπου, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Π.Υ. Αργολίδας