Επιστροφή

ΔΤ 1047, 03/09/2004, 21:00, Συμβάντα

Υπό έλεγχο τέθηκαν οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν:

1. στις 10:35 σήμερα, στην περιοχή Σφαγεία, του Δήμου Μεθάνων, στο Νομό Αττικής, σε δασική έκταση. Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 13 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα αποτελούμενο από δέκα άτομα, ενώ από αέρος επιχείρησαν έξι αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

2. στις 15:00, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 14:07 σήμερα, σε δασική έκταση, στην οδό Θησέως και Αχιλλέως, στο Καβούρι. Για την αντιμετώπισή της επενέβησαν 50 πυροσβέστες με 16 οχήματα, ομάδες πεζοπόρου συνολικής δύναμης 50 ατόμων, ενώ από αέρος επιχείρησαν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Προανάκριση για τα αίτια των παραπάνω πυρκαγιών διενεργείται από τα Ανακριτικά Τμήματα των κατά τόπους Υπηρεσιών μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 17:50 σήμερα, στον προαύλιο χώρο βιομηχανικών-βιοτεχνικών επιχειρήσεων, στη Λ. Νάτο, στον Ασπρόπυργο. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, οι οποίοι έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο μία ώρα αργότερα, αποσοβώντας κάθε κίνδυνο επέκτασης της στα παρακείμενα κτίρια. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Ελευσίνας. Στη περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.