Επιστροφή

ΔΤ 1061, 22/09/2004, 11:15, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:35 χθες, σε ψητοπωλείο, στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Καψάλη 14, στο Μεσολόγγι. Για την κατάσβεσή της, από την οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές, οι οποίες εκτιμούνται στα 50.000 ευρώ, επενέβησαν εφτά πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 19:30 χθες, στο 12ο χλμ της Ε.Ο. Καβάλας - Ξάνθης. Το δυστύχημα προκλήθηκε ύστερα από σύγκρουση του υπ' αριθμ. ΖΟΒ-5621 Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου με το υπ' αριθμ ΑΗΖ-7858 λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του φορτηγού Γ.Ν. του Κ., ετών 35 και να απεγκλωβιστεί βαριά τραυματισμένος ο συνοδηγός του Π.Μ. του Σ., ετών 31. Στο σημείο μετέβησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:22 χθες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διαμέρισμα 3ου ορόφου, στην οδό Ανακρέοντος 5-7, στη Νίκαια. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στο χώρο του διαμερίσματος ωστόσο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις χρειάστηκε να απομακρύνουν, με ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, δύο άτομα από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, τα οποία λόγω των πυκνών καπνών δε μπορούσαν να διαφύγουν από το κλιμακοστάσιο. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 28 πυροσβέστες με εννέα οχήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι υλικές ζημιές ανέρχονται στο ποσό των 60.000 ευρώ. Οι δύο ένοικοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προληπτικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Π.Υ. Πειραιώς.

Νεκρή ανασύρθηκε στις 07:50 σήμερα, η Π.Σ. του Π., ετών 46, όταν το υπ' αρίθμ. ΗΜΖ-8195 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, εξετράπει της πορείας του και έπεσε σε αποστραγγιστικό κανάλι, στο 43ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Βέροιας. Στις ενέργειες για την ανάσυρσή της, συμμετείχαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.