Επιστροφή

ΔΤ 1088, 04/11/2004, 14:00, Συμβάντα

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από χθες στις 18:00 το απόγευμα μέχρι και αυτή τη στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου Αττικής , είχαν ως αποτέλεσμα να δεχθεί το 199 - Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ. 24 κλήσεις για παροχή βοηθείας ( πτώσεις δένδρων και αντικειμένων) σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Σε όλες τις περιπτώσεις η Υπηρεσία μας ανταποκρίθηκε άμεσα χωρίς να υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα.


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 03:30 σήμερα, στο 52ο χλμ της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας ύστερα από σύγκρουση του υπ' αριθμ. LBC 460 Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου με το υπ' αριθμ. ΕΚΑ 1317 Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δυο άνδρες αγνώστων λοιπών στοιχείων, οι οποίοι επέβαιναν στο επιβατικό αυτοκίνητο. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των ατόμων έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Πυρκαγιά σημειώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 08:33 σήμερα στην περιφερειακή οδό Κορωπίου - Καλυβίων στο υπ αριθμ. ΥΚΙ 8072 Mercedes 913 Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο φορτωμένο με πριονίδι. Από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο φορτίο και μεταδόθηκε στο όχημα, προκλήθηκαν ζημιές το ύψος των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 25.000 ευρώ περίπου. Στο συμβάν έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κορωπίου.