Επιστροφή

ΔΤ 1092, 09/11/2004, 10:30 Συμβάντα

Σε εμπρησμό από πρόθεση (διαβροχή με εύφλεκτο υγρό) σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις , οφείλεται η πυρκαγιά που σημειώθηκε στις 04:45 σήμερα στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Τριάδας Καλαμάτας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα γραφεία των εκπαιδευτικών και στο γραφείο του Διευθυντή. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές ύψους 30.000 ευρώ . Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Καλαμάτας.

Σε εμπρησμό από πρόθεση (διαβροχή με εύφλεκτο υγρό) σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις , οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 21:40 χθες, στο υπ αριθμ ΖΥΚ 9999 ΙΧΕ αυτοκίνητο GRAND CHEROKEE στην οδό Πύρρου στην Παλαιοπαναγιά Παιανίας, ενώ προηγήθηκε διάρρηξη του οχήματος. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε το σαλόνι και οι ταπετσαρίες του οχήματος. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας.

Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε από τη σύγκρουση του υπ αριθμ. ΥΜΙ 1347 λεωφορείου του ΟΑΣΑ με το υπ αριθμ. ΥΧΕ 2773 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στη συνέχεια πρόσκρουση του λεωφορείου σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με αριθμ. κυκλοφορίας ΥΧΡ. 1993, στις 05:27 σήμερα στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης στο κέντρο της Αθήνας. Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκε ο οδηγός του υπ αριθμ. ΥΧΕ 2773 Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου. Στο τόπο του συμβάντος μετέβησαν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Ηλικιωμένη γυναίκα παρασύρθηκε και καταπλακώθηκε σήμερα στις 08:29 στην Πλατεία των Αγ. Αναργύρων, από φορτηγό αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας Ρ 30539, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. Για τον απεγκλωβισμό της άτυχης γυναίκας, μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα