Επιστροφή

ΔΤ 1094, 11/11/2004, 19:30, Συμβάντα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 01:20 σήμερα, στo 21ο χλμ. της Λεωφόρου Λαυρίου - Κορωπίου, όταν το υπ' αριθμ. ΗΡΥ 1006 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας HYUNDAI ATOS εξετράπει της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Από την πρόσκρουση τραυματίσθηκε θανάσιμα ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 09:54 σήμερα, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Παπαδιαμάντη 67 στον Κορυδαλλό. Στην επιχείρηση κατάσβεσής της, έλαβαν μέρος 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές χωρίς ωστόσο η πυρκαγιά να επεκταθεί στα παρακείμενα διαμερίσματα. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ/σης Π.Υ. Πειραιώς.

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ο Σ. Μ. του Γ. ετών 65, στον Κόκκινο Πύργο του Δήμου Τυμπακίου στον Νομό Ηράκλείου, όταν από άγνώστη μέχρι στιγμής αίτια βρέθηκε σε πηγάδι βάθους 10 μέτρων περίπου. Στο συμβάν μετέβησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι με την χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων ανέσυραν το πτώμα του άτυχου άνδρα.