Επιστροφή

ΔΤ 1097, 14/11/2004, 20:20, Συμβάντα

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν από νωρίς το πρωί στο λεκανοπέδιο της Αττικής είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση δέντρων, πινακίδων και άλλων αντικειμένων. Το 199 - Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ. δέχτηκε συνολικά, μέχρι τώρα, 250 κλίσεις, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, από τα είκοσι δύο (22) συνεργεία που συγκροτήθηκαν για το σκοπό αυτό.


Ανάλογα προβλήματα, παρουσιάστηκαν και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η υπηρεσία κλήθηκε να επέμβει σε εφτά (7) περιπτώσεις πεσμένων δέντρων καθώς επίσης και σε 43 απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες, λόγω διακοπών του ρεύματος.


Στο νομό Κιλκίς, στον επαρχιακό δρόμο Μαυρονερίου -Γυναικόκαστρου, η τοπική Υπηρεσία κλίθηκε να απεγκλωβίσει τους επιβάτες δύο οχημάτων (τέσσερα άτομα) οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους από ορμητικό χείμαρρο που σχηματίσθηκε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Επίσης η τοπική Υπηρεσία επενέβη και σε άλλες εννέα (9) κλίσεις που αφορούσαν άντληση υδάτων, από υπόγεια κατοικιών και άλλων εγκαταστάσεων και κοπές δέντρων.