Επιστροφή

ΔΤ 1156, 06/02/2005, 13:30, Συμβάντα

Απανθρακωμένη βρέθηκε, στις 00:30 σήμερα, η M. Μ. ετών 82, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 3ου ορόφου, επί της οδού Δορυλαίου 56, στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Από την πυρκαγιά το διαμέρισμα υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν 40 πυροσβέστες με 13 οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Θεσσαλονίκης.

Απανθρακωμένος βρέθηκε, στις 03:00 σήμερα, ο Α. Σ. αγνώστων λοιπών στοιχείων, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα, επί της οδού Καπετάν Βέρρα 8-Α, στο Ίλιον. Από την πυρκαγιά το διαμέρισμα υπέστη μικρές υλικές ζημιές. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα στα υπ' αριθμ. ΧΖ-7191, ΥΙΜ-8611, ΥΜΗ-7303 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα , στις 03:57 σήμερα, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 11 στον Κορυδαλλό. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στα παραπάνω οχήματα.. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ Πειραιά.