Επιστροφή

ΔΤ 1185, 22/03/2005, 11:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:49 χθες, σε αποθήκη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Λ. Δημοκρατίας 240, στους Αγίους Ανάργυρους, Αττικής. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 30 πυροσβέστες με εννέα οχήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν ανέρχονται στο ποσό των 20.000 ευρώ. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Δ. Π.Υ. Αθηνών.

Νεκρός βρέθηκε στις 07:20 σήμερα, από την Πυροσβεστική έξοδο, ο Γ. Β., 50 ετών, στη μονοκατοικία όπου και διέμενε, επί της οδού Αττάλου 5, στη Λάρισα. Ο άνδρας είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα από τη μέση και πάνω, έπειτα από πυρκαγιά μικρής έκτασης. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Λάρισας.

Απανθρακωμένη βρέθηκε στις 07:00 σήμερα, η Τ. Ε., 62 ετών, μπροστά από το τζάκι της κατοικία της, στο Κοινοτικό Διαμέρισμα Μαλαισιάδας, του Δήμου Ινάχου, στην Αιτωλοακαρνανία. Είχε προηγηθεί μικρής έκτασης πυρκαγιά σε παρακείμενο χαλί, η οποία είχε τεθεί υπό έλεγχο πριν την άφιξη της πυρ/κής εξόδου. Στο συμβάν έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Αμφιλοχίας.