Επιστροφή

ΔΤ 1187, 25-03-2005, 22:45, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε, από σωστικά συνεργεία της Υπηρεσίας μας, ο Γ. Μ. του Γ, στις 11:30 σήμερα, από τον ποταμό Αλφειό κοντά στο Δ/Δ Αλφειούσας του Δήμου Βώλακος. Στην επιχείρηση ανεύρεσης και ανάσυρσης, έλαβαν μέρος, 12 πυροσβέστες με τρία οχήματα της Π.Υ. Πύργου καθώς και εννέα άνδρες με δύο διασωστικούς σκύλους και μία σωστική λέμβο, της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. Ο άτυχος άνδρας αναζητούνταν απ' την Υπηρεσίας μας από της 23 Μαρτίου 2005.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διώροφη οικία στις 07:00 σήμερα, στην οδό Βασιλείου Γεωργίου στο Δήμο Φιλιατρών του Νομού Μεσσηνίας. Στο τόπο του συμβάντος βρέθηκε απανθρακωμένη η Γ. Γ. του Α. 80 ετών. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν εννιά πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:35 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες , επί της οδού Σέκερη και Χέϊδεν στο Βόλο του Νομού Μαγνησίας. Στο έργο της κατάσβεσης, έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Βόλου.

Σώος απεγκλωβίστηκε στις 05:05 σήμερα, ο Γ. Ι. στο 17 χλμ της Εθνικής Οδού Σπάρτης - Γυθείου, ο οποίος είχε πέσει σε πηγάδι. Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα, μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.