Επιστροφή

ΔΤ 1309, 21/09/2005, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:53 χθες, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, επί της οδού Θαρύπου 41, στο Νέο Κόσμο. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές, οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 40.000 ευρώ, περίπου. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:20 σήμερα, σε ισόγειο καφέ - μπαρ διώροφου κτιρίου, στο 9ο χλμ. Εθνικής οδού Ρεθύμνης - Ηρακλείου. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στο χώρο της επιχείρησης. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:30 σήμερα, σε ισόγεια ταβέρνα διώροφου κτιρίου, στην οδό Μυστρά 22 στη Γλυφάδα. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην κουζίνα , στις τουαλέτες και σε αποθηκευτικό χώρο του καταστήματος. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 07:40 σήμερα, επιχείρηση ανεύρεσης του Μ.Χ., ετών 63, στην ευρύτερη περιοχή Παλαιοκάστρου του Δήμου Γαζίου στο Νομό Ηρακλείου. Η υπηρεσία μας συμμετέχει στην αναζήτηση του ατόμου, με τέσσερα οχήματα και 21 πυρ/στες της 3ης Ε.Μ.Α.Κ., εκ των οποίων, οι τέσσερις είναι δύτες.