Επιστροφή

ΔΤ 1317, 01/10/2005, 10:30, Συμβάντα

Απανθρακωμένος ανασύρθηκε στις 10:50 χθες, ο Τ.Σ., 25 ετών, όταν από άγνωστη αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην οικία του όπου διέμενε, στην Κοινότητα Ζυγού, του Δήμου Φιλίππων, στο νομό Καβάλας. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, οι οποίοι αφού κατέσβεσαν την πυρκαγιά, εντόπισαν και ανέσυραν τον άτυχο άνδρα. Προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Καβάλας.

Σώο και καλά στην υγεία του, εντοπίστηκε στις 07:20 σήμερα, από άνδρες της Υπηρεσίας μας, το τρίχρονο αγοράκι, το οποίο είχε εξαφανισθεί στις 20:30 χθες, στην περιοχή Υδραγωγείου, στους Αγίους Αποστόλους, στη Ρόδο. Στις έρευνες συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Οι έντονες βροχοπτώσεις, που σημειώθηκαν χθες τις βραδινές ώρες και κατά τη διάρκεια της νύχτας, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων.
Οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο ήταν η Αριδαία, όπου η τοπική υπηρεσία δέχθηκε 22 κλήσεις, στο Νομό Θεσσαλονίκης (Δήμος Μηχανιώνας, Κερασιά, Αγιά Τριάδα), δέχθηκε 40 κλήσεις και στο Νομό Χαλκιδικής (Πολύγυρος, Γερακίνη, Παλιόκαστρο, Μουδανιά, Ιερισσός) δέχθηκε 65 κλήσεις. Για την αντιμετώπιση της κατάστασης αυτής έχουν συγκροτηθεί ειδικά συνεργεία που επιλαμβάνονται των περιπτώσεων χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.