Επιστροφή

ΔΤ 1343, 12/12/2005, 13:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 20:20 χθες, σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Φορμίωνος 51-53, στο Παγκράτι. Η ένοικος  του διαμερίσματος και ο ανήλικος γιος της, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από το μπαλκόνι του διπλανού διαμερίσματος, τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β σε νοσοκομείο. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στο υπνοδωμάτιο όπου και εκδηλώθηκε. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στις 00:32 σήμερα, στο Δ/Δ Νικησιανής, στο Δήμο Ελευθερούπολης, του Νομού Καβάλας. Η μονοκατοικία, καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος πέντε πυροσβέστες με δυο οχήματα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

 

Νεκρή εντοπίστηκε η Δ.Γ., 86 ετών, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην ισόγεια κατοικία της, στις 06:55 σήμερα, στο Δήμο  Παλαμά, του Νομού Καρδίτσας. Από την πυρκαγιά υπέστη μικρές υλικές ζημιές το υπνοδωμάτιο της μονοκατοικίας. Στο συμβάν έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.