Επιστροφή

ΔΤ 1346, 15/12/2005, 14:00, Εκδηλώσεις

Διήμερο εκδηλώσεων για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 75 χρόνων από την ίδρυση του Π.Σ. και των Προστατών του, «Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων»

     Το Πυροσβεστικό Σώμα φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια από την ίδρυση του.

Για την επέτειο αυτή και τον εορτασμό των Προστατών του «Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων», έχει προγραμματίσει τις εξής εκδηλώσεις:

-    Στις 16 Δεκεμβρίου 2005 και Ω/18:00, κεντρική εκδήλωση και δεξίωση για την 75η επέτειο από την ίδρυσή του, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, (αίθουσα Ολυμπία) Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 2, παρουσία των εκπροσώπων της πολιτικής, πνευματικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ θα συμμετάσχει με αντιπροσωπεία και ο Αρχηγός της Πυρ/κής Υπηρεσίας Κύπρου.

      Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν παλαίμαχοι συνάδελφοι του Π.Σ., καθώς και ο δημοσιογράφος και Πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. κ. Πάνος Σόμπολος, για τη σημαντική συμβολή του στην ανάδειξη του έργου του Π.Σ.

-    Την επόμενη 17 Δεκεμβρίου 2005 και Ω/11:00 θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών για τον εορτασμό των Προστατών του Π.Σ., παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος, καθώς και άλλων επισήμων.

Στην τελετή Δοξολογίας θα χοροστατήσει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλος.

Με το πέρας της δοξολογίας θα ακολουθήσει δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων ( Πλατεία Ρηγίλλης).