Επιστροφή

ΔΤ 1367, 19/01/2006, 12:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:05 χθες, στο υπόγειο καταστήματος με είδη υγιεινής και χρώματα με την επωνυμία "CASA EMPORIO Ε.Π.Ε.", στη θέση Γκορυτσά, στον Ασπρόπυργο. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος 26 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.

- Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:40 χθες, σε συνεργείο αυτοκινήτων-φανοποιείο στον Άγιο Χαράλαμπο, στην Τρίπολη. Από την πυρκαγιά, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα, ένα μοτοποδήλατο και σε διάφορα ανταλλακτικά. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

- Πυρκαγιά σημειώθηκε στις 01:40 σήμερα, στον υπόγειο χώρο πτηνοσφαγείου με την επωνυμία "ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΕΒΕ", στη βιομηχανική περιοχή των Ιωαννίνων. Στην κατάσβεσή της, έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι την έθεσαν υπό έλεγχο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

- Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:05 σήμερα σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, στην Ακτή Μυστεγνών του Δήμου Λουτροπόλεως, στη Λέσβο. Στο συμβάν έσπευσαν 12 πυρ/στες με πέντε οχήματα, οι οποίοι και περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο του υπογείου, αποτρέποντας την επέκτασή της, στους άλλους δύο ορόφους του οικήματος. Οι 35 ηλικιωμένοι διαμένοντες απομακρύνθηκαν άμεσα από το κτίριο, για προληπτικούς λόγους.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις διενεργείται προανάκριση, από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα της Υπηρεσίας μας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται, επιχείρηση ανεύρεσης του Μ.Ε. ετών 81, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την 18 Ιανουαρίου 2006, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Έλους του Νομού Λακωνίας. Η Υπηρεσία μας λαμβάνει μέρος στην επιχείρηση από τις 15:00 χθες, με πέντε πυρ/στες και δύο οχήματα, καθώς και μ' ένα διασωστικό σκύλο της πρώτης (1ης) ΕΜΑΚ.