Επιστροφή

ΔΤ 1371, 25/01/2006, 11:50, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 06:10 χθες, σε αποθήκη 14.000 τ.μ. περίπου με βαμβάκι, στα Εκκοκκιστήρια ΕΛΒΕΤ Α.Β.Ε.Ε, στο Δ/Δ Φιλίας του Δήμου Σοφάδων, στο Νομό Καρδίτσας. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ για τη πλήρης κατάσβεσης της, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος, λόγω της φύσης του καιγόμενου υλικού. Στο τόπο του συμβάντος βρίσκονται 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Προανάκριση για την πυρκαγιά διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Σοφάδων.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 23:40 χθες, σε μονοκατοικία, στο Δ/Δ Φιλίας, του Δήμου Καλλονής, στο Νομό Λέσβου. Ο ένοικος του διαμερίσματος, στην προσπάθειά του να ανάψει τη σόμπα, αναφλέγει με αποτέλεσμα να υποστεί ελαφρά εγκαύματα. Η διακομιδή πραγματοποιήθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β σε νοσοκομείο, αφού προηγουμένως διανοίχτηκε ο χιονισμένος δρόμος από την Υπηρεσία μας. Από τη πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε οικιακές συσκευές και είδη ιματισμού. Στο συμβάν έλαβαν μέρος επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από την Π.Υ Μυτιλήνης.

Απανθρακωμένη ανασύρθηκε σήμερα, η Σ.Ε, 76 ετών, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στις 00:50, στην διπλοκατοικία όπου διέμενε στη περιοχή Ν. Ζίχνης του Νομού Σερρών. Η ηλικιωμένη εγκλωβίστηκε στις φλόγες, όταν κατέρρευσε το μεσοπάτωμα, ενώ άλλοι τρεις ηλικιωμένοι, οι Σ.Λ 81 ετών, Σ.Κ 79 ετών και ο Ε.Ε 80 ετών απεγκλωβίστηκαν έγκαιρα. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Σερρών.