Επιστροφή

ΔΤ 1372, 26/01/2006, 10:30, Συμβάντα

Απανθρακωμένος ανασύρθηκε στις 05:30 σήμερα, ο Χ.Α., 75 ετών, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην οικία του όπου διέμενε, στην οδό Φιλιππουπόλεως 117, στην Κομοτηνή. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι αφού κατέσβεσαν την πυρκαγιά, εντόπισαν και ανέσυραν τον άτυχο άνδρα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Κομοτηνής.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 00:50 σήμερα, σε μονοκατοικία, στον οικισμό Δίκελα, του Νομού Έβρου. Η πυρκαγιά προξένησε μεγάλες υλικές ζημιές στην οικία. Για την κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:40 χθες, σε αποθήκη με σύσπορο βαμβάκι, με την επωνυμία ΄΄ΘΡΑΚΙΚΑ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.΄΄, στο 3ο χιλ. Κομοτηνής – Ξάνθης. Η πυρκαγιά περιορίστηκε άμεσα σε έκταση 1.200 τ.μ περίπου, επί συνόλου 28.000 τ.μ. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 18 πυροσβέστες με εννιά οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Κομοτηνής