Επιστροφή

ΔΤ 1374, 29/01/2006, 11:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:05 χθες, σε υπόγεια βιοτεχνία - πρατήριο με την επωνυμία “SQUIRREL” στην οδό Αρτέμιδος 2, στο Μοσχάτο. Από την πυρκαγιά κάηκαν υφάσματα και έτοιμα ενδύματα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 20 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Πειραιά.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:48 χθες, σε υπνοδωμάτιο ισόγειου διαμερίσματος στην οδό Ασκληπιού 155, στα Εξάρχεια. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρά καθολικά εγκαύματα ο Π.Ν. του Ι. 46 ετών τον οποίο και παρέλαβε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.. Στο συμβάν έλαβαν μέρος επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσία μας. Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 01:35, στο 29Ο χλμ Ιωαννίνων-Παραμυθιάς, όταν από άγνωστη αιτία, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αγνώστων λοιπών στοιχείων, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά και να απανθρακωθεί ο οδηγός του οχήματος. Στο σημείο μετέβησαν οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:25 χθες σε διπλοκατοικία, στην οδό Κριάλης Ι. του Δήμου Οιτύλου στο Δ.Δ. Αρεόπολης. Από την πυρκαγιά κάηκε ο 1ος όροφος και μέρος της οικοσκευής του ισογείου. Για την κατάσβεσή της έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες, με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσία μας.