Επιστροφή

ΔΤ 1398, 14/03/2006, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο εταιρείας ανακύκλωσης μετάλλων, με την επωνυμία "ΚΥΚΛΟΜΕΤΑΛ Ε.Π.Ε." στις 20:20 χθες, στη θέση Σπιθάρι, στη Λεωφόρο Νάτο στον Ασπρόπυργο. Από την πυρκαγιά κάηκαν μηχανήματα, μεταλλικό υπόστεγο και διάφορα μεταλλεύματα ανακύκλωσης, ενώ στην κατάσβεσή της συμμετείχαν 60 πυροσβέστες με 19 οχήματα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε μονοκατοικία στις 01:40 σήμερα, στην οδό Αγ. Ελπιδοφόρου 13, στα Μελίσσια στο Νομό Αττικής. Από την πυρκαγιά η μονοκατοικία καταστράφηκε ολοσχερώς. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αττικής.


Λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στην περιοχή του Έβρου, από την αύξηση της στάθμης των υδάτων, η Υπηρεσία μας επενέβη προληπτικά, για την μεταφορά τεσσάρων ατόμων από τις οικίες τους, στο Δ/Δ Λαβάρων του Δήμου Ορφέα, καθώς και την μεταφορά ενός βοσκού από τις εγκαταστάσεις του στο Δ.Δ. Ριζιών του Δήμου Ν. Βύσσας.
Επίσης η Υπηρεσία μας, μέχρι στιγμής, έλαβε 36 κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ορφέα στο Νομό Έβρου.
Στην περιοχή παραμένουν σε ανάπτυξη οι δυνάμεις που αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου 1397a.