Επιστροφή

ΔΤ 1421, 13/04/2006, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία, σε μονοκατοικία στις 07:20 χθες, στο Δ/Δ Χαλιοτάτα του Δήμου Σάμης στο Νομό Κεφαλληνίας. Η μονοκατοικία υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:00 σήμερα, σε ισόγειο διαμέρισμα 4όροφης οικοδομής, στην οδό Σολωμού 21 στη Καλαμαριά, του Νομού Θεσσαλονίκης. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο επέκτασης της στους υπόλοιπους ορόφους της πολυκατοικίας. Για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.


Τραυματισμένος ανασύρθηκε στις 08:53 σήμερα, ο Μ.Α., από εκσκαφή νεοαναγειρόμενης οικοδομής, στη συμβολή των οδών Ευτέρπης και Φίλαθλων, στο Ν. Ηράκλειο Αττικής. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού, έλαβαν μέρος δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.