Επιστροφή

ΔΤ 1446, 19/05/2006, 19:30, Συμβάντα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 08:44 σήμερα, στη συμβολή των οδών Τριπτολέμου και Άττιδος στη Βάρη Αττικής, όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους, τα υπ’αριθμ. ΙΒΟ-9972 Ι.Χ.Ε. και ΖΥΥ- 4598 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Στο σημείο μετέβησαν δέκα πυροσβεστικοί  υπάλληλοι με τέσσερα  οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τραυματισμένη την οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου και την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Τραυματισμένος ανασύρθηκε και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., στις 09:50 σήμερα, ο Μ.Β., ετών 41, Σκοπιανής καταγωγής, μετά από καταπλάκωσή του  από χώματα φρεατίου, στην προέκταση της οδού Μαιάνδρου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου διώροφης οικίας στις 12:37 σήμερα, στην οδό Μωραγιάννη 57 στο Περιστέρι. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στο χώρο εκδήλωσής της ενώ απομακρύνθηκαν και παραδόθηκαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. δύο άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:23 σήμερα, σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ με αριθμό κυκλοφορίας ΖΖΡ-8735, ενώ βρισκόταν επί της Αττικής οδού, έξοδος Φυλής στο Νομό Αττικής. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.


Νεκρός ανασύρθηκε στις 16:45 σήμερα, ο Τ.Α 46 ετών, μετά από την πτώση του σε χαράδρα στη θέση «Αρκούδα» στο Δ/Δ Δαφνώντα του Δήμου Μεσαπίων στο Νομό Εύβοιας. Στην επιχείρηση  έλαβαν μέρος 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, καθώς και δύο οχήματα από το εθελοντικό κλιμάκιο Ψαχνών.