Επιστροφή

ΔΤ 1454a, 31/05/2006, 22:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:35 σήμερα, σε ισόγειο χώρο 3.000 τ.μ. περίπου, συναρμολόγησης και αποθήκευσης επίπλων, της επιχείρησης HABITAT A.E., στο 46 χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στον Αυλώνα του Νομού Αττικής. Από την πυρκαγιά η επιχείρηση υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 36 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 12 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Οινοφύτων.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:55 σήμερα, σε διαμέρισμα – υπερκατασκευή, στην ταράτσα διώροφου ξενοδοχείου, στο Δ/Δ Μπενιτσών  του Δήμου Αχιλλείων, στο Νομό Κέρκυρας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν τη φωτιά στο χώρο εκδήλωσής της. Προανάκριση  διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Κέρκυρας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση αναζήτησης του Ε.Φ., από τις 20:15 σήμερα, στον ποταμό Πηνειό, στην περιοχή Κουτσόχερο του Ν. Λαρίσης. Στις έρευνες συμμετέχουν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι από την Π.Υ. Λάρισας και την 8η Ε.ΜΑ.Κ., με έξι οχήματα και μία σωσίβια λέμβο.