Επιστροφή

ΔΤ 1460, 09/06/2006, 09:15, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:27 χθες, σε συνεργείο αυτοκινήτων, που βρίσκεται σε υπόγειο χώρο στην οδό Κάλβου 117, στην περιοχή του Γκύζη στην Αθήνα. Από την πυρκαγιά υπέστη υλικές ζημιές η επιχείρηση, και πέντε αυτοκίνητα που βρίσκονταν εντός αυτής. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Δ Π.Υ. Αθηνών.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:36 χθες, σε ισόγειο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, στην οδό 28ης Οκτωβρίου & Στουρνάρη στην Αθήνα. Κατά την κατάσβεση τραυματίστηκε, από ρήψη αντικειμένου, στο δεξί άνω άκρο, ένας πυροσβεστικός υπάλληλος ο οποίος και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο 401 Γ.Σ.Ν. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν εμπορεύματα και υπέστη ζημιές ο χώρος της επιχείρησης. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 29 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δέκα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών .

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:45 χθες, σε εργοστάσιο ξυλείας και εμπορικού εξοπλισμού, με την επωνυμία ΦΟΡΜΑ Ε.Π.Ε., στη θέση Αγ. Γεώργιος, Καλύβια Θορικού. Η πυρκαγιά λόγω των εύφλεκτων υλικών πήρε άμεσα μεγάλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρές ζημιές τα εμπορεύματα και ο εξοπλισμός της επιχείρησης. Στην κατάσβεση, συμμετείχαν 40 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 15 οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Κρωπίας.