Επιστροφή

ΔΤ 1463, 14/06/2006, 14:30, Ανακοίνωση

Επίσκεψη του Προέδρου του Συνασπισμού κ. Αλέκου Αλαβάνου στο Α.Π.Σ.

Επίσκεψη στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Συνασπισμού κ. Αλέκος Αλαβάνος, συνοδευόμενος από τα στελέχη,  κ. Γ. Τόλιο και κ. Μ. Ανδρικόπουλο.

 Ο κ. Αλαβάνος ενημερώθηκε από την Ηγεσία του Σώματος, για τα τρέχοντα θέματα και προβλήματα, που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα. Ο Αρχηγός του Π. Σ., Αντιστράτηγος Ανδρέας Κόης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συνασπισμού για την επίσκεψη του, υπογραμμίζοντας ότι η πράξη του αυτή υποδηλώνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη του κόμματός του για το Σώμα, σημειώνοντας επίσης ότι το Πυροσβεστικό Σώμα είναι σε πλήρη ετοιμότητα, για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, καθώς και για κάθε συμβάν που θα εκδηλωθεί, όσο ακραίο κι αν είναι αυτό.

Ο κ. Αλαβάνος μεταξύ άλλων, τόνισε ότι με την επίσκεψη αυτή «θέλουμε να εκφράσουμε και τη δική μας εκτίμηση, σεβασμό και αγάπη για τη δουλειά και την αυτοθυσία με την οποία οι πυρ/στες συνδράμουν όλους μας στις δύσκολες καταστάσεις. Θέλαμε να γίνει αυτό στην έναρξη της θερινής περιόδου, που είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις πυρκαγιές, ώστε ο Συνασπισμός να αναλάβει πρωτοβουλίες στη Βουλή για να λυθούν μια σειρά ζητήματα, που μπορούν να κάνουν πιο ασφαλές και πιο αποτελεσματικό το έργο της Πυρ/κής Υπηρεσίας».

Κατά την αποχώρηση του, από το Αρχηγείο, ο κ. Αλαβάνος επισκέφθηκε το Κέντρο Ψυχαγωγίας του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού και συνομίλησε με πυροσβέστες του σταθμού για θεσμικά και εργασιακά προβλήματα.