Επιστροφή

ΔΤ 1470, 26/06/2006, 09:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά  εκδηλώθηκε, μετά από έκρηξη, σε ισόγειο κατάστημα (καφενείο) στις 04:35 χθες, στην οδό Αντώνη Τρίτση 15 στο Αργοστόλι του Νομού Κεφαλληνίας. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κατάστημα, σε παρακείμενα καταστήματα καθώς και σε ένα σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και  μια μοτοσικλέτα που βρισκόταν σταθμευμένη μπροστά από την επιχείρηση. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ Αργοστολίου.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, σε ισόγεια μονοκατοικία στις 23:50 χθες, στην οδό 25ης Μαρτίου 68 στη Καβάλα. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος εφτά πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Καβάλας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:10 σήμερα, σε εστιατόριο, στην οδό Κοιμήσεως Θεοτόκου 4, στο Μαρούσι. Από την πυρκαγιά υπέστη μικρές υλικές ζημιές ο χώρος της επιχείρησης. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος οχτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ Αθηνών.