Επιστροφή

ΔΤ 1470a, 26/06/2006, 19:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, σε  μονοκατοικία στις 08:20 σήμερα, στην περιοχή Eλεκίστρα, του Δήμου Πατρών. Από τη πυρκαγιά, η οικία υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης της, ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο Αγ. Αντρέας. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 08:35 σήμερα, στην οδό Δενδροποτάμου, στο Δήμο Θεσσαλονίκης, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς, με αριθμό  κυκλοφορίας ΚΙΒ-9411, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο υπ΄ αριθμ. KIA-6512, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο μάρκας LANCIA, καθώς και σε ένα λεωφορείο, που ήταν σταθμευμένα, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά στο Ι.Χ. και στο λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. Οι δέκα επιβάτες του λεωφορείου κατέβηκαν ασφαλείς, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής εξόδου. Στο συμβάν έλαβαν μέρος δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 14:50, μεταξύ συρόμενης νταλίκας μεταφοράς καυσίμων, φορτωμένη με κηροζίνη και λεωφορείου μεταφοράς προσωπικού, της εταιρείας «CRETA FARM», στο 5ο χλμ. της Ε.Ο. Ρεθύμνου -Ηρακλείου. Από το ατύχημα σημειώθηκε πυρκαγιά και στα δύο οχήματα, με αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων ατόμων, (τρεις επιβάτες του λεωφορείου και ο οδηγός του βυτιοφόρου) αγνώστων λοιπών στοιχείων, ενώ υπήρξαν και έξι τραυματίες, από τους οποίους, οι τρεις πιο σοβαρά. Στην επιχείρηση κατάσβεσης, έλαβαν μέρος 35 πυροσβέστες με 13 οχήματα.