Επιστροφή

ΔΤ 1474, 30/06/2006, 09:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:50 χθες, σε εργοστάσιο κατασκευής επίπλων, επί της οδού Λόρδου Βύρωνα 20, στα Άνω Λιόσια. Η πυρκαγιά λόγω των εύφλεκτων υλικών πήρε άμεσα μεγάλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρές ζημιές τα εμπορεύματα και ο εξοπλισμός της επιχείρησης. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης βρέθηκε απανθρακωμένος ο Γ.Η., 65 ετών, ενώ μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ο Μ.Κ. και η Κ.Α., με αναπνευστικά προβλήματα και ελαφρά εγκαύματα. Στην κατάσβεση, συμμετείχαν 40 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 17 οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:15 χθες, σε  τουριστικό λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός,  στο 30Ο χλμ Καλαμπάκας – Ιωαννίνων. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο λεωφορείο, συμμετείχαν  επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, σε  εστιατόριο στις 21:50 χθες, στην περιοχή Σκινέα, του Δήμου Παλλικής στη Κεφαλονιά. Από τη πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ υπέστη ελαφρά εγκαύματα η Λ.Μ. του Μ. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.


Επιβατική αμαξοστοιχία  με 80 επιβαίνοντες και πλήρωμα, που εκτελούσε το δρομολόγιο Τρίκαλα - Αθήνα, συγκρούστηκε με το υπ΄ αρίθμ. ΒΟΡ – 2642 Ι.Χ. αυτοκίνητο, στις 06:57 σήμερα, στο Δ/Δ Φλαμουλίου, στα Τρίκαλα. Η Υπηρεσία μας κινητοποιήθηκε άμεσα με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν νεκρό τον οδηγό του Ι.Χ. τον οποίο και παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.