Επιστροφή

ΔΤ 1475, 01/07/2006, 16:15, Συμβάντα

Νεκρός εντοπίστηκε στις 16:00 σε πηγάδι εργοστασίου, ο Κ.Κ., 69 ετών, στο 1ο χιλ. Καλαμπάκας – Τρικάλων. Στην επιχείρηση ανάσυρσης έλαβαν μέρος εννιά πυροσβέστες με τρία οχήματα, καθώς και ομάδα πέντε ατόμων από την 8η ΕΜΑΚ με διασωστικό σκύλο.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 07:54 σήμερα, σε ισόγεια βιοτεχνία κατασκευής ανελκυστήρων, στην οδό Γεωργίου Στράτου 10, στο Ίλιον Αττικής. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν εργαλεία, ηλεκτροκίνητα μηχανήματα και υπέστη ζημιές ο χώρος της επιχείρησης. Στο έργο της κατάσβεση  έλαβαν μέρος 30 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δέκα οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ Αθηνών.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε  εστιατόριο στις 03:30 σήμερα, στο Δ/Δ Καλαμακίου, του Δήμου  Λαγανά, στη Ζάκυνθο. Από τη πυρκαγιά υπέστη ολοσχερή καταστροφή το εστιατόριο και προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε παρακείμενο κατάστημα με τουριστικά είδη. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Ζακύνθου.