Επιστροφή

ΔΤ 1477, 04/07/2006, 08:30, Συμβάντα

Οι έντονες βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν από 10:30 χθες, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων, στην περιοχή Ελευθερίου – Κορδελιού. Η Υπηρεσία μας δέχτηκε 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από πέντε συνεργεία με 15 πυροσβέστες.

Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 20:04 χθες, για την απελευθέρωση του δεξιού άνω άκρου, 2χρονου αγοριού, από ανελκυστήρα, στην οδό Ηπείρου 76 στη Λάρισα. Στο συμβάν έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:30 σήμερα, σε ισόγειο διαμέρισμα 4όροφης πολυκατοικίας, στην οδό Σμύρνης 38, στην Καισαριανή Αττικής. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το διαμέρισμα, στο οποίο εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι οι Babacu Todi 24 ετών  και Babacu Elton 22 ετών, αλβανικής καταγωγής, ενώ εγκαύματα υπέστησαν δύο άτομα που διέμεναν στην οικία. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στον Ερυθρό Σταυρό. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 21 πυροσβέστες με εφτά οχήματα και για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό  Τμήμα Π.Δ.Π.Υ. Αθηνών.