Επιστροφή

ΔΤ 1480, 09/07/2006, 11:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 11:50 χθες, σε κατάστημα με ρούχα στο ισόγειο τριώροφης οικοδομής, στην οδό Ερμού 93, στη Κόρινθο. Η πυρκαγιά περιορίστηκε άμεσα στο χώρο εκδήλωσής της, όπου προκλήθηκαν υλικές ζημιές και απετράπη κάθε κίνδυνος επέκτασής της  στους υπερκείμενους ορόφους. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ Κορίνθου.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:10 χθες, σε εστιατόριο, στο Δ/Δ Χαλανδρίτσας, του Δήμου Φαρρών, στο Νομό Αχαϊας. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε εξοπλισμός και υπέστη ζημιές ο χώρος της επιχείρησης. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Νεκρός ανασύρθηκε  στις 17:30 χθες, ο Λ.Ν. ετών 14, ύστερα από πτώση του σε χαράδρα βάθους 300 μέτρων, στη θέση «Λούκι» του όρους Ολύμπου. Στην επιχείρηση ανάσυρσης και διακομιδής, η Υπηρεσία μας συμμετείχε με εννέα πυροσβεστικούς υπαλλήλους  με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22:50 χθες, σε ψησταριά, στην οδό Σαχτούρη, στη Κάρυστο του Νομού Ευβοίας. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε εξοπλισμός και υπέστη ζημιές ο χώρος της επιχείρησης. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία  οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.