Επιστροφή

ΔΤ 1483, 13/07/2006, 10:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ισόγεια μονοκατοικία στις 06:10 χθες, στην περιοχή Λαγκάδα Χαβριατών του Δήμου Παλλίκης, στο Νομό Κεφαλληνίας. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, από την οποία προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, έλαβαν μέρος οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Αργοστολίου.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στις 13:47 χθες, στην οδό Αγίου Αντωνίου 8, στην Αρτέμιδα Αττικής. Από την πυρκαγιά υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές η οικία. Στο έργο της κατάσβεσης  έλαβαν μέρος οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το  Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Νέας Μάκρης.

Απανθρακωμένο άτομο, αγνώστων στοιχείων, βρέθηκε κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς που  εκδηλώθηκε στις 05:48 σήμερα, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου επταόροφου κτιρίου, στην οδό Γερανίου 39, στο κέντρο της Αθήνας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 27 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, περιορίζοντας την πυρκαγιά στο χώρο του διαμερίσματος, αποτρέποντας την  επέκτασής της σε άλλους χώρους του κτιρίου. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών