Επιστροφή

ΔΤ 1493, 25/07/2006, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 16:25 χθες, σε ισόγειο φωτοτυπείο, στην οδό Ματζάρου 50 στην Κέρκυρα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, σε φωτοτυπικά μηχανήματα, υπολογιστές και έπιπλα γραφείου. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν εφτά πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κέρκυρας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 23:40 χθες, σε αποθηκευτικό χώρο με καπνά, στο 6ο χλμ. Ε.Ο. Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, από την οποία καταστράφηκαν αποθηκευμένες ποσότητες καπνού, συμμετείχαν 20 πυροσβέστες με δέκα οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Γιαννιτσών.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 06:15 σήμερα, σε διαμέρισμα 3ου ορόφου, στην οδό Μπακνανά 42, στη Δάφνη Αττικής. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο του διαμερίσματος, όπου προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Ο ένοικος του διαμερίσματος S. G. ετών 27, Βουλγαρικής καταγωγής, υπέστη ελαφρά εγκαύματα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση, από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.