Επιστροφή

ΔΤ 1496, 28/07/2006, 10:30, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε στις 18:45 χθες, ο Μ.Λ. ετών 27, από αρδευτικό κανάλι στο Δ.Δ. Άμμου του Δήμου Βέροιας, ύστερα από πτώση του, με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε. Στην επιχείρηση ανάσυρσης, η Υπηρεσία μας συμμετείχε με έξι πυροσβεστικούς υπαλλήλους και δύο οχήματα.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:20 χθες, στον 1ο όροφο διπλοκατοικίας, στο Δ.Δ. Μαζαρακίου του Δ. Πηνείας στο Ν. Ηλείας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στον όροφο της κατοικίας, όπου προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση, από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Αμαλιάδας.


Τραυματισμένοι ανασύρθηκαν, στις 22:30 χθες, ο Α.Σ. 26 ετών και ο Β.Ν. 25 ετών,  μετά από  πτώση τους σε χαράδρα 30 μέτρων στη θέση «Σκάλα Τζαβέλαινας» του Δήμου Λούρου Πρέβεζας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β στο Γ.Ν. Πρέβεζας. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος επτά  πυροσβεστικοί υπάλληλοι ( τρεις από την 5η Ε.Μ.Α.Κ.) με δύο οχήματα.