Επιστροφή

ΔΤ 1497, 29/07/2006, 21:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:37 χθες, σε αποθηκευτικό χώρο με εποχικά είδη, στην οδό Τζαφέρη 10, στο Ρούφ Αττικής. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, από την οποία καταστράφηκαν αποθηκευμένες ποσότητες, συμμετείχαν 18 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Διασωστική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 14:31 σήμερα, για την απελευθέρωση του Α. Ν. ετών 47, εθνικότητας Πακιστάν, ο οποίος βρισκόταν εγκλωβισμένος, κάτω από την ράμπα και ανάμεσα στον συρμό, στην Λ. Ηρακλείου στον Σταθμό του Η.Σ.Α.Π./ Πευκάκια. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 13 πυροσβεστικοί Υπάλληλοι  με επτά οχήματα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 10:00 σήμερα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες, σε  δασική έκταση, στο Δ/Δ Αγ. Πάντων, του Νομού Ζακύνθου. Για την αντιμετώπιση της, την οποία δυσχέραιναν ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, έλαβαν μέρος, 50 πυροσβέστες με 15 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα αποτελούμενο από 50 άτομα, ενώ από αέρος επιχείρησαν πέντε αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις