Επιστροφή

ΔΤ 1499, 31/07/2006, 12:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:01 χθες, στο Ενιαίο Λύκειο Βάρης στην οδό Νίκης στη Βάρη Αττικής. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της, όπου προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση, από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:00 χθες, σε ισόγεια κατοικία και σε χώρο αποθήκευσης αγροτικών προϊόντων, στη θέση Κλειστός σε αγροτική περιοχή του Δήμου Σοφάδων στο Νομό Καρδίτσας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση, από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Σοφάδων.


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 09:05 χθες, στην οδό 1ης Ιουλίου & Φιλίππου στη Δράμα,  μετά από σύγκρουση δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων. Από το πρώτο αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΡΜΕ-3074, απεγκλωβίστηκαν τραυματίες οι:  Κ.Π. 25 ετών,  Φ.Ε. 18 ετών και  Π.Α. 25 ετών, ενώ από το δεύτερο, με αριθμό κυκλοφορίας ΕΜΜ-3636, απεγκλωβίστηκε τραυματίας ο Π.Ν. 22 ετών. Στην επιχείρηση, έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:12 χθες, σε φορτηγό και μηχανήματα κατασκευής σήραγγας ιδιοκτησίας ΕΡΓΟΣΕ, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 21  πυροσβέστες με εννέα οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση, από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Ελευσίνας