Επιστροφή

ΔΤ 1501, 03/08/2006, 09:30, Συμβάντα

Σώος απεγκλωβίστηκε στις 18:04 χθες, ο Τ.Β. 33 ετών, από χαράδρα βάθους 60 μέτρων περίπου, στην περιοχή του Μούδρου, στη Νήσο Λήμνο. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:00 χθες, σε οικοπεδικό χώρο με ξηρά χόρτα, στην οδό Ελαιώνων 100,   στην Παλλήνη Αττικής. Από την πυρκαγιά κάηκαν ξηρά χόρτα και υπέστησαν μικρές υλικές ζημιές μία κατοικία και μία εκκλησία. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 33 πυροσβέστες με έντεκα οχήματα, ενώ από αέρος επιχείρησαν δύο ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος. Προανάκριση  διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22:30 χθες, σε ξυλουργείο, στην οδό Παρασκευοπούλου 50, στη Νέα Ιωνία Βόλου. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ξυλεία, μηχανήματα και έπιπλα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Βόλου.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:54 σήμερα, σε κουζίνα διαμερίσματος 1ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Καλοκαιρινού και Πλαστήρα 1, στη Δραπετσώνα. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισαν στο χώρο της κουζίνας, νεκρή την Κ.Κ., 82 ετών. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Πειραιά.


Νεκρή ανασύρθηκε στις 03:55 σήμερα, η Τ.Α., 29 ετών, από τη Λίμνη Παμβώτιδα, στο Μώλο, στα Ιωάννινα. Στο συμβάν  έλαβαν μέρος εννιά πυροσβέστες με τρία οχήματα.