Επιστροφή

ΔΤ 1502, 05/08/2006, 11:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 17:59 χθες, σε αποθήκη εργοστασίου μαρμάρων στο 17οχλμ Μαραθώνος, στο Πικέρμι. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της, ενώ ζημιές σημειώθηκαν σε εργαλεία κοπής μαρμάρων που βρίσκονταν εντός του αποθηκευτικού χώρου. Προανάκριση διενεργείται, από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

 Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 22:00 χθες, για την απελευθέρωση του δεξιού κάτω άκρου, της Π. Μ. του Χ. ετών 47, από ανελκυστήρα, στην οδό Πανδώρας 2 στο Βόλο. Στο συμβάν έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

 Πυρκαγιές σε 5 μοτοσικλέτες σημειώθηκαν στις 03:15 σήμερα, στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας στο Νομό Αττικής. Για την αντιμετώπιση των συμβάντων η Υπηρεσία μας επενέβη άμεσα με  έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται, από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

 Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στις 03:15 σήμερα, στην οδό Κ. Καρτάλη 245, στο Βόλο. Από την πυρκαγιά υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές η οικία. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 11 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Βόλου.