Επιστροφή

ΔΤ 1503, 06/08/2006, 12:30, Συμβάντα

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 08:40 σήμερα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16:00 χθες, σε δύσβατη δασική έκταση, στην περιοχή του Αγ. Νικολάου, στη Ναύπακτο. Στο έργο της κατάσβεσης, έλαβαν μέρος 42 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος επιχείρησαν οχτώ αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.
 
Λόγω της διακοπής ρεύματος που σημειώθηκε  κατά τις απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, η Υπηρεσία μας δέχτηκε 65 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες. Άμεσα συγκροτήθηκαν πέντε συνεργεία με δέκα πυροσβέστες τα οποία αντιμετώπισαν όλες τις περιπτώσεις. 

Νεκρός ανασύρθηκε, στις 22:00 χθες, ο Κ.Χ. ύστερα από πτώση του με γεωργικό ελκυστήρα σε αποστραγγιστικό κανάλι στην επαρχιακή οδό Αλεξάνδρειας – Παλαιοχωρίου στο Νομό Ημαθίας. Στην επιχείρηση ανάσυρσης, η Υπηρεσία μας συμμετείχε με τέσσερις πυροσβέστες και ένα όχημα.

Νεκρός ανασύρθηκε, στις 02:30 σήμερα, ο Κ.Κ. 35 ετών, μετά από πτώση του, με το υπ’αριθμ. ΒΟΕ-8408 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων περίπου, στο 20ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καρπενησίου- Αγ. Τριάδος του Νομού Ευρυτανίας,. Στην επιχείρηση ανάσυρσης έλαβαν μέρος πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.