Επιστροφή

ΔΤ 1520, 04/09/2006, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:50 χθες, σε ισόγειο κατάστημα ενδυμάτων, στην οδό Δημητρακοπούλου  8, στη Τρίπολη. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν εμπορεύματα και υπέστη ζημιές ο χώρος της επιχείρησης. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα  οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Τρίπολης.

Νεκρός εντοπίστηκε στις 19:50 χθες, σε φρεάτιο δεξαμενής λυμάτων εργοστασίου, ο Λ.Β., 40 ετών, στο Δ/Δ Μαυροθάλασσας του Δήμου Τραγίλου στις Σέρρες, ενώ τραυματισμένο απομακρύνθηκε δεύτερο άτομο από υπαλλήλους της εταιρίας πριν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου. Στην επιχείρηση ανάσυρσης έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:11 σήμερα, σε περίπτερο, στην οδό Τζαβέλα 88, στην Καστέλα. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν εμπορεύματα και υπέστη ζημιές ο χώρος της επιχείρησης. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος οχτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ Πειραιά.