Επιστροφή

ΔΤ 1530, 14/09/2006, 11:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:40 χθες, σε προαύλιο χώρο μεταφορικής εταιρείας, στην περιοχή Καστελλόκαμπος του Δήμου Ρίου, στο Νομό Αχαΐας. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο προτού επεκταθεί στο κτίριο της επιχείρησης, ενώ οι ζημιές περιορίστηκαν σε διάφορα είδη που υπήρχαν στο προαύλιο. Στο έργο της κατάσβεσης, έλαβαν μέρος 13 οχήματα με 53 πυροσβέστες. Προανάκριση, για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της  Δ.Π.Υ. Πατρών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:17 χθες, σε υπόγεια αποθήκη, έκτασης 2.000 τ.μ περίπου, της εταιρείας «ALEX PACK Α.Ε.», στο 18ο χλμ. της Λεωφ. Μαραθώνος, στην Παλλήνη Αττικής. Η πυρκαγιά, λόγω των εύφλεκτων υλικών, έλαβε γρήγορα διαστάσεις, προξενώντας σοβαρές ζημιές στην επιχείρηση. Ωστόσο, οι 50 πυροσβέστες, που έσπευσαν στο σημείο με 15 οχήματα, απέτρεψαν τον κίνδυνο εξάπλωσης στους υπερκείμενους ορόφους. Στον τόπο του συμβάντος, παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Προανάκριση, για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:36 χθες, σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 181, στην Αθήνα. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 14 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο χώρο του διαμερίσματος, όπου προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ζ.Α., 72 ετών, στο Δ/Δ Συκής του Δήμου Αφετών, στο Νομό Μαγνησίας. Η Υπηρεσία μας συμμετέχει στην επιχείρηση αναζήτησης με τρία οχήματα, πέντε πυροσβεστικούς υπαλλήλους και ένα διασωστικό σκύλο.