Επιστροφή

ΔΤ 1532, 18/09/2006, 10:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:30 χθες, σε διώροφη κατοικία, στην περιοχή Γαρδελάδες του Δήμου Παλαιοκαστριτσών, στην Κέρκυρα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα, οι οποίοι και περιόρισαν την πυρκαγιά στον χώρο εκδήλωσής της. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κέρκυρας.

 Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:00 χθες, στον Ιερό  Ναό Πέτρου και Παύλου, στην οδό Αποστόλου Παύλου και Πανός, στη Βάρη (περιοχή Βλάχικα). Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε εκκλησιαστικά είδη, είδη εκκλησιαστικού ιματισμού και καλώδια. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 5 οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.


Οι έντονες βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν από την 13:25 ώρα χθες, στο νομό Κερκύρας, είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια, κυρίως κατοικιών και επιχειρήσεων στην περιοχή. Η Υπηρεσία μας δέχτηκε 35 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από δέκα (10) συνεργεία με 24 πυροσβεστικούς υπαλλήλους